• image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Συστήματα νεροτσουλήθρας

TO-PROION-PROSTETHIKE.psd 0002 Layer-1 TO-PROION-PROSTETHIKE.psd 0001 Layer-2 tsoylithres
katigories 0005 Layer-2katigories 0004 Layer-3katigories 0003 Layer-4
katigories 0002 Layer-5katigories 0001 Layer-6katigories 0000 Layer-7

Η εταιρεία μας Joymachine  αναλαμβάνει την μελέτη, την κατασκευή, καθώς και την εγκατάσταση υδάτινων πάρκων, νεροτσουληθρών, υδρο-ψυχαγωγικών, θεματικών πάρκων και κολυμβητικών δεξαμενών.


tuv-2 0000 Layer-3

Σας δίνει την ευκαιρία να διαφοροποιήσετε την επιχείρησή σας κάνοντάς την πιο ανταγωνιστική προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία στους φιλοξενούμενους σας.

Τοποθέτηση και συντήρηση νεροτσουλήθρας

topouetisi 0000 Layer-2

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση νεροτσουλήθρας καθώς και την μελλοντική συντήρηση νεροτσουλήθρας εφόσον ο πελάτης το επιθυμεί.Η Joymachine ειδικεύεται στην τοποθέτηση και εγκατάσταση νεροτσουλήθρας, ανεξαρτήτου μεγέθους, σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους οίκους. Από μια μικρή κατασκευή στην πισίνα της αυλής σας, μέχρι ένα ολόκληρο πάρκο ψυχαγωγίας, αντιμετωπίζουμε τις ανάγκες σας έτσι ώστε η επένδυσή σας να αποδώσει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των νεροτσουλήθρων Joymachine είναι ότι σχεδιάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε σε βάθος χρόνου να είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν αλλαγές

και τροποποιήσεις. Συνδυάζοντας το πρωτοποριακό design με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, προσφέρουμε ποικιλία, ασφάλεια, αλλά και υγιεινή, τόσο στην κατασκευή όσο και στη συντήρηση και τον καθαρισμό της τσουλήθρας.

Υδάτινα πάρκα - Aqua Playland
Aquatower Type Series

 

aqua play new

 

Η σειρά παιδικών συγκροτημάτων νερού Aquatower σχεδιάστηκε για περισσότερη διασκέδαση και απόλαυση του υδάτινου στοιχείου. Οι μικροί επισκέπτες δεν μένουν άπραγοι, καθώς συμμετέχουν στην ίδια τη διασκέδασή τους, καθιστώντας τη μοναδική! Νεροτσουλήθρες, βάνες, κανόνια (ψεκαστικά νερού) και άλλες πολλές δραστηριότητες συμβάλλουν στο να μοιραστούν οι μικροί επισκέπτες, μία αξέχαστη εμπειρία!

psekastika-sistimata 0000 Layer-2

 


Ψεκαστικά παιχνίδια νερού


psekastika-sistimata-photo 0000 Layer-2

 

 

Καινοτόμες κατασκευές, σχεδιασμένες να διεγείρουν την φαντασία και να δημιουργούν συναρπαστικές περιπέτειες για μικρούς και μεγάλους.

 

paidikes 0000 Layer-2

Η εταιρεία μας μπορεί να προσφέρει μια πλήρη σειρά από παιδικές νεροτσουλήθρες ειδικά σχεδιασμένες για του μικρούς μας φίλους.

mpara-nerotsoylithras 0000 Layer-2

 


Νεροτσουλήθρες Aqua Tube
Κλειστή-τούνελ νεροτσουλήθρα με άπειρες δυνατότητες σχεδίασης, υψηλές ταχύτητες και έντονα συναισθήματα η Aqua tube είναι η νεροτσουλήθρα που σίγουρα θα ικανοποιήσει και του πιο απαιτητικούς χρήστες.

Νεροτσουλήθρες Multi Slide
Μια νεροτσουλήθρα για ομαδικές καταβάσεις, στην οποία οι αναβάτες απολαμβάνουν το συναίσθημα του συναγωνισμού. Πολλές δυνατότητες σχεδιασμού από πολύ αργή έως τέρμα τα γκάζια.

Νεροτσουλήθρες Mat racing
Μια νεροτσουλήθρα παρόμοια με την Multi Slide αλλά με μια μοναδικότητα. Είναι η μόνη νεροτσουλήθρα στην οποία επιτρέπεται η κατάβαση να γίνεται με το κεφάλι προς τα κάτω, πάνω σε ένα ειδικό στρωματάκι. Ταχύτατες καταβάσεις, επιταχύνσεις και μια υπέροχη βουτιά στο τέρμα.

Νεροτσουλήθρες Kamikaze
Για δυνατούς παίχτες, απότομες κατηφοριές, εκρηκτικές επιταχύνσεις, μεγάλες ταχύτητες, Μια νεροτσουλήθρα για έντονες συγκινήσεις.

Νεροτσουλήθρες Free Fall
Η αδρεναλίνη στο maximum. Ελεύθερη πτώση. Η πιο γρήγορη νεροτσουλήθρα που σχεδιάστηκε ποτέ. Μια αξέχαστη εμπειρία φτιαγμένη για να ικανοποιήσει τους πιο ex-tream παίχτες.

Νεροτσουλήθρες Compact Slide

 

Η Compact Slide είναι μια ομαλή, άνετη και με προσιτή τιμή νεροτσουλήθρα, η οποία μπορεί να εγκατασταθεί ακόμη και στον πιο μικρό διαθέσιμο χώρο πισίνας.